2 Kasım 2010 Salı

Sekste yapılması gerekenler

ERKEK EŞİNİ TEMASA NASIL HAZIRLAMALIDIR

Bilgili bir erkek cinsi teması en sona ve partnerinin arzusuna bırakır. Erkeğin görevi kadını bu duruma hazırlamaktır. Önce kadını yumuşak buselerle teşvik eder. Bu ince davranış kadının ruhunu okşar. Kadın erkekle evlenicekse ve ya iyi bir ilişkide ise gelecek mutlu günlerden söz açar. Bu konuşmalar kadına yerleşmiş olan ilk gün korkusu atmaya yarar. Bu hava atıldıktan sonra küçük aşk oyunları başlanır. Kadın hafif hafif tahrik edilir.

AŞK OYUNU

Aşk oyunu eşlerin birbirlerini temasa hazırlamarıdır. Aşk oyunu yapılmadan bir birleşmenin tatmin edici olması imkansızdır. Aşk oyunu hafif öpücüklerden sonra hafif vücut temasları da olacağından bir elektriklenme meydana gelir. Bu durumda artık şehvet öpüşmelerine sıra gelmiştir. Artık sıkı sıkıya sarılmalar başlar. Bu sırada kadınında erkeği öpme fırsatları yaratılmalıdır. Bu öpüşmeler sırasında erkeğin kadını göğsünün üzerine çekmesi tavsiye edilir. Bu şekilde vücut teması artacağından tahrik de artmış olur. Erkek partnerinin pasif durumdan cıktığını hissedir hissetmez aşk oyununun öteki bölümüne geçilmelidir.

GÖĞÜSLERİN TAHRİKİ

Eşinin pasiflikten kurtulduğunu gören erkek elleri ile kadının göğüsleri ile hafif hafif oynamalıdır. Kadının göğüsleri klitoristen sonra tahrik olmaya en uygun yerdir. Kadın göğüsleri ile oynanmasından büyük zevk duyar, hatta bazı kadınlar göğüslerinin uçları ile oynandığında orgazm bile olur. Erkek burada da dikkatli olmalı ve kadının en çok tahrik olduğu anı yakalamalıdır. Kadın ne kadar arzu nöbetinde bulunursa bulunsun erkek hiçbir zaman bu işi sert hareketlerle yapmamalıdır, çünkü o anda partneri korkuyu yeniden diriltebilir ve kadın eski çekingenliğine döner.

SOYUNMA

Soyunma da aşk oyunun bir parçasıdır. İlk seferde partnerinin üzerine atlayarak onu hemn soymaya kalkan bir erkek onun sevgisini debiyen kaybeder. Bir erkek gerek kendi soyunurken gerek partnerini soyarken gayet yavaş hareket etmeli ve kadında bir tiksinti yaratmamalıdır. Kadınin sütyenine ve donuna kadar soymalıdır. ekeğin tahrik hissi uzun süre kalıcı olsada kadınınki derhal geçer. Bu yüzden kısa süre sonra sütyen düğmelerinin açılma gelmiş olur ve şiddetli öpücüklerle kadın yavaş yavaş yatağa itilmelidir.

DUDAK GÖĞÜS TEMASI

Bu durumda kadın artık hiçbir şeye karşı koyacak güçte değildir. Yavaş ve dikkatlice göğüsler sütyenden çıkarılır ve erkek göğüsleri öpmek suretiyle gecenin en önemli kısmını aşmış bulunur. Kadın artık yarı yarıya çıplaktır. İste bundan sonrası dikkat ister. Birleşmeye hemen geçildiğinde kızlık zarı izahe edilmiş olur. Fakat kadın orgazm olmazsa birleşmeden nefret duyar. Aşk oyunun en son bölümü kız artık itiraz edemeyecek durumda olduğu için öpücükler devam ederken erken kadının klitorisi ile hafif hafif oynar. Kadın büyük bir zevk duyacağından bel hareketleri ile penisi adeta kendiliğinden içeri iter. Kadın bu son zeck için kızlık zarının yırtılmasında dolayı oluşan hafif acıyı duymaz. Bu durumda bazı kadınlarda hiç kan gelmediği halde bazı kadınlarda hiç gelmez. Erkek penisini vajinadan hemen çekmemelidir çünkü kadın orgasmdan sonrada zevk alır. Temas bittikten sonra so olarak erkek kadına güzel sözler söylemelidir, bu kadını başka bir orgasm için içini rahatlatır...

Sekste heyecan yapmamalı

Seksten önce her iki tarfta heyecanlıdır, fakat şüphesiz erkek aşırı telaşlanır ve bu onu beceriksiz yapar. Dolayısıyla kadın da o güne kadar hayal ettiği bir durumu bulamadığından hayal kırıklığına uğrar. Erkek yatağa girildiğinde kadından daha da tecrübelidir. Kadın bir çok sorularla doludur. Erkeğin yapacağı her hareket onun kafasında büyük izler bırakır.Yapılacak şey heyecanları yatıştırmaya çalışmak ve acele etmeden sonuca ulaşmaktır.
Gece girdiği yataktan sabah bakire olarak çıkan genç gelin bakın Dr. Edward Porolsky'e neler anlatıyor:
-Kocam zihaf gecesi çok heyecanlıydı, elleri ayakları titriyordu. Bunu farkettiğimde yatağa kendimi attım. Kendim de biraz heyecanlıydım. Kocamın heyecanı geceyi batırıyordu. Karşımda benden çok gülünç ve zayıf bir erkek vardı. Bu heyecanın aşk oyunlarıyla geçeceğini düşündüm, ama geçmedi. En son birleşme saphasında ben tahrik olduğumdan emindim, fakat kocamın penisi sertleşmiyordu. Kocam, kocalık görevini yapamıyordu. Üzüntüm sonsuzdu. Neden bu adamla evlendim diye düşünüyordum. Ertesi gün durumu aileme anlattım, bizi doktora gotürdüler. Kocamın erkekliği iyiydi, sadece heyecan yüzünden işlevsiz hale gelmişti. Gençlere önerim heyecan yapmamalarıdır.

Vay Bee...


Geçen gün dolaşıyordum, ve reyonlarda bir kitap gördüm. Bu kitap her erkeğin ihtiyacı olan bir kitaptı. Bir kız tavlamak için ne yapmamız gerektiği vardı. Flört nedir, nasıl yapılmalıdır, kız çeşitleri nelerdir.. Hepsi iki kapağın arkasındaydı. Hemen aldım ve bu bilgileri sizinde bilmenizi düşündüm. Kızları artık tavlayabileceksiniz fakat gereken tek şey sağ taraftaki bütün başlıklara bakmak. Yorumlarınızı eksik etmeyin...